Vernieuwde showroom

vrijdag 29 september 2017 - Na een flinke periode van verbouwen, is onze showroom volledig vernieuwd.
Geheel volgens plan, is de showroom gevuld met splinternieuwe meubels waarin we alle nieuwe elementen laten zien, zonder het bestaande assortiment te vergeten.

Alle kasten zijn voorzien van een nieuw ladesysteem in een antraciet kleur met een nieuwe sifonoplossing (excl. de Editions). Tevens zijn de nieuwe series Blend en Fourth Edition geplaatst, maar ook de verschillende uitbreidingen op series als de Get Up, Coast, Rise, Original en Exclusive XL zjin te bewonderen. Daarnaast is onze nieuwe collectie opbouwkommen te bezichtigen die dit jaar nieuw zijn gebracht, net als de nieuwe kleuren M20 Stone grey, M21 Northern Pine, M22 Mountain pine en A88 Mat zwart.

Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze geheel vernieuwde showroom, waar één van onze adviseurs u te woord zal staan en u wegwijs maakt voor wat betreft alle mogelijkheden die wij als Primabad bieden. Onze openingstijden en adresgegevens kunt u hier vinden (vergeet niet een afspraak te maken). Op de foto's rechts alvast een tipje van de sluier.

Graag tot ziens in onze showroom !!