Uw badkamer is pas af met Primabad

Natuurlijk genieten! Ontspannen, relaxen, tot rust komen. De badkamer is meer dan een plek om je tanden te poetsen. Het is een plek om je terug te trekken voor dat ene momentje voor jezelf in een oase van rust.

Primabad staat niet alleen voor gebruiksgemak en functionaliteit maar kijkt ook naar de esthetische kant. Het woord esthetiek betekent mooi, kunstzinnig en elegant en is afkomstig van ‘esthetica’ de filosofie van de schoonheid en de kunst.

Wat esthetisch precies is laten wij aan jou over. Kies voor een badkamer vol elegantie en klassieke tonen of eentje gevuld met kleur, contrast en durf. Ga voor aardse tonen, maagdelijk wit of industriële tinten. Dit is onze kracht.
Met Primabad heb jij de vrijheid om jouw perfecte badmeubel te ontwerpen!

Op deze website presenteren wij ons zeer compleet en modern badkamermeubel programma. Variërend van  de mooiste wastafelbladen in diverse materialen, praktische en stijlvolle wastafelkasten, luxe spiegeloplossingen en bijna oneindige mogelijkheden in kleur. Compleet van eenvoud tot aan uitgebreid maatwerk voor maximale creativiteit. Dit is dan ook een van onze kernwaarde: Creëer je eigen stijl en durf buiten de lijntjes te kleuren.

Al meer dan 25 jaar staat de naam Primabad voor kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design. Die 25 jaar aan ervaring staan garant voor de door ons geleverde kwaliteit. Wij zijn continu opzoek naar nieuwe technieken en innovaties voor ons productieproces en natuurlijk de meubelen zelf. Dat produceren doen wij in onze eigen moderne productiehal in het Brabantse Veghel.

Naast het zorgen voor dat perfecte badmeubel voor in jouw badkamer staan wij als bedrijf ook voor duurzaamheid. Naast werken met houtleveranciers met het PEFC of FSC keurmerk, zetten wij ons in voor een toekomstig klimaatneutraal productieproces en passen wij zoveel mogelijk duurzame materialen toe waarvan jarenlang genoten kan worden.

Veel plezier met het creëren van het perfecte badkamermeubel voor jou!