Nieuw in de collectie

donderdag 20 december 2012 - Het einde van het jaar zit er aan te komen en Primabad zal in deze periode twee weken gesloten zijn. Maar treur niet, er valt genoeg te bekijken op de website!

wijzigingen website

Een van de eerste wijzigingen die wij deze week op de website hebben doorgevoerd zijn de nieuwe aanwinsten voor onze collectie. De Intense en de Original zijn de nieuwste badmeubelseries als het gaat om functionaliteit en design. Lees vooral verder voor de complete omschrijving.

Verder is dankzij het fantastische werk van NowOnline Webdesign de snelheid van de website aanzienlijk vergroot zodat de pagina's nu nog sneller laden. Ook betekent dit dat we de website nog uitgebreider kunnen maken door alle artikelen te integreren, hier gaat echter wat tijd in zitten dus wij vragen vriendelijk om uw begrip hiervoor.

Misschien dat u hem al heeft gezien, want onze nieuwe consumentenbrochure 2013  doet namelijk al de ronde. Na veel positieve reacties te hebben ontvangen zal deze brochure in januari opgestuurd kunnen worden naar uw huisadres. Vraag 'm hier aan!

 

Intense

Een verblijf in uw badkamer kent altijd de waarde van intensiteit. Primabad realiseert hierbij een meer dan prima omgevingsgevoel.

 

De INTENSE – serie heeft een zachte uitstraling. Met de bescheiden rondingen en de greeploze afwerking, kunt u deze zelfs nog extra verrijken door een geïntegreerde LED verlichting hieraan toe te voegen.

 

De toegepaste kunstmarmeren wastafel(s), zonder overloop en onzichtbare afvoer, is op zich al een lust voor het oog. De wastafelkasten in de Intense meubelen, zijn voorzien van twee luxe laden met geruisloze sluitdemping. De praktische dieptemaat van 50 cm biedt u voldoende mogelijkheden, hetgeen met de te leveren vijf verschillende breedtematen u nog meer variatie kan bieden. Dat Primabad u de Intense serie in maar liefst 31 verschillende frontkleuren kan bieden, staat symbool voor de grote veelzijdigheid van dit meubel. Een scala aan kasten, spiegels en spiegelkasten maakt het mogelijk uw ideale meubel samen te stellen.

 

Intense is een kwaliteit van PRIMABAD..... een samensmelting van functionaliteit en design !

 

Original

Original.... flexibiliteit met een nieuwe dimensie. Bij Primabad gaat men graag "buiten het boekje". Vanuit functioneel denken blijkt flexibiliteit een extra waarde voor deze uitzonderlijke badmeubelspecialist. Met de fijnheid van kwaliteit en de zorgzaamheid van dat wat design heet, is men er bij Primabad in geslaagd opnieuw verrassend voor de dag te komen.

Met de Original serie heeft men maatwerk en design ineen laten vloeien. Het vakmanschap krijgt een extra toevoeging met o.a de doorlopende greeplijsten en de geïntegreerde LED verlichting.

Met de functionele dieptemaat van 500 mm en een breedtemaat tot wel 2800 mm is het een aanwinst voor iedere badkamer. De vrijhangende wastafelkasten zijn voorzien van een luxe lade en binnenlade met geruisloze sluitdemping. De variatie van de meer dan dertig verschillende frontkleuren, stellen het onderscheidend vermogen extra nadrukkelijk vast.

Original van PRIMABAD kent functionaliteit. Flexibiliteit en design zorgen voor het onderscheidend vermogen.