Speciale Winter Aanbiedingen

donderdag 24 oktober 2013 - Primabad laat u niet in de kou staan. Over de gehele maanden oktober, november en december hebben wij speciale aanbiedingen op topkwaliteit!

 

De winter staat alweer voor de deur en dat betekent dat ook de dure maanden eraan zitten te komen. Primabad wil juist die mensen helpen die op zoek zijn naar een nieuw badkamermeubel en niet willen besparen op kwaliteit.

Wanneer u bij een van onze dealers de volgende artikelen bestelt, krijgt u een extra fabriekskorting. Let wel op, wij voorzien géén rechtstreekse verkoop aan eindconsumenten en deze acties gelden t/m 31-12-2013, zolang de voorraad strekt.

25% korting op alle schuifspiegelkasten

Primabad biedt 25% fabriekskorting op alle schuifspiegelkasten. Wanneer u een Primabad spiegelkast met schuifspiegeldeuren bij een van onze vertrouwde dealers bestelt, krijgt u dus 25% fabriekskorting ongeacht kleur en breedtemaat. Wees er snel bij want op=op.

10% korting op hoogglans zwart acryl

Wanneer u een meubel volledig in de kleur hoogglans zwart acryl bestelt krijgt u 10% korting op de gehele aankoop ongeacht welke breedtemaat en ongeacht welke serie! U krijgt dus prima kwaliteit voor een prima prijs.